Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Shiatsu

Seitai Shiatsu on japanilainen kehoa virittävä kokonaisvaltainen menetelmä, jossa elämänvoiman kiertoon ja toimintaan kehossa vaikutetaan eri tavoin. Seitai Shiatsun peruskäsittelyssä käydään läpi koko keho hieroen, erilaisin heilutuksin ja venytyksin sekä energiakanavistossa sijaitsevia pisteitä painellen. Tarkoituksena on rentouttaa keho ja mieli; samalla aktivoiden käsiteltävän oman sisäisen voiman kiertoa kanavissa. 

Käyttämäni suuntauksen koko nimi on Kato Shiki Seitai Undo. Pätevyyden hoidon antamiseen olen saanut Suomen Seitai Shiatsu- koulusta suorittamalla Kato Shiki Seitai Undo Diplomikurssin.

Käsittely voidaan toteuttaa yleiskäsittelynä, jossa koko keho käydään läpi, tai hoito voidaan kohdentaa yksityiskohtaisemmin pienempään kehonosaan kuten niska-hartiaan, selkään tai jalkoihin. Hoito tehdään kevyet vaatteet päällä, esimerkiksi verryttelyhousut ja hihallinen paita käyvät mainiosti.

Seitai shiatsu on monipuolinen ja tehokas hoitomuoto, jonka vaikutukset ulottuvat sekä puhtaasti fysiologiselle että henkiselle, mielen ja energian tasolle.

Suosittelen lämpimästi shiatsun kokeilemista - yllätyin itsekin positiivisesti sen vaikutuksista!